עוף מטוגן בצ'יפוטלה
צ'יפוטלה עוף מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך פלחי לימון, בצל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: עוף מטוגן בתפוחים צ'יפוטלה, צ'יפוטלה צ' יפוטלה צ'יקן טאקוס, ו טאקו חזיר מטוגן בצ'יפוטלה.
הוראות
מבשלים בצל, שום, עלה דפנה בחמאה ו 1/2 כף שמן עם 1/8 כפית מלח במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום, על 10 דקות.
לטפוח עוף יבש מתבלים עם 1 כפית מלח. עוף חום ב הנותרים שמן כף ב 2 קבוצות, 5 עד 6 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת כמו השחמה.
להשליך את כל אבל 2 כפות שומן מ מחבת, ואז מערבבים בצ ' ילה אבקת בצל תערובת ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים במים ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות.
מוסיפים עוף ומבשלים, מכוסים, על אש נמוכה, הופכים עוף פעם אחת, עד מבושל רק דרך, 25 עד 30 דקות.
מעבירים עוף ובצל עם כפית מחוררת למגש. דלגו וזרקו שומן מן הרוטב, ואז להרתיח עד מעט מעובה. מערבבים במיץ ליים וכוסברה ורוטב כפית על עוף.