עוף מטוגן בריח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן בריח. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, זרעי כוסברה, שמן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף מטוגן בריח, בורבון בריין עוף מטוגן, ו תה מתוק-ברן עוף מטוגן.
הוראות
שים את העוף בתבנית אפייה זכוכית ושופכים את המלח על העוף. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך 12-24 שעות.
הסר את העוף מן המלח, להסיר את כל גרגרי פלפל תקוע על העור, ולתת את העוף יבש מעט על מתלה חוט תוך הכנת החמאה וקמח.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את חלב החמאה עם 1 כף המלח. בקערה גדולה אחרת, מערבבים יחד את הקמח עם המלח והתבלינים הנותרים.
לדלות את העוף 4 חתיכות בכל פעם בקמח.
מעבירים לחמאה, מנענעים בעדינות את הקערה כדי לצפות את העוף.
מעבירים את העוף בחזרה לקמח, נזהרים לא לגרד את הבלילה. בעדינות לנער את הקערה כדי לצפות את העוף עם קמח, ולאחר מכן להעביר את החתיכות מתלה חוט, שוב להיזהר לא לגרד את הבלילה. חזור עם חתיכות הנותרים של עוף ולתת יבש על מתלה חוט במשך 30 דקות.
יוצקים את השמן לסיר 5 ליטר ומחממים אותו לטמפרטורה של 177°. מבשלים את הבשר הלבן והכהה בנפרד על חום בינוני. השמן יתקרר לכ-300 ° F לאחר הוספת העוף; זהו החום הנכון לבישול העוף. מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוף מעל ומבשלים במשך 10 דקות נוספות עבור בשר לבן ו 12 דקות עבור בשר כהה. אם העוף מקבל כהה מדי, להנמיך את החום.
מסננים על מתלה חוט וחוזרים עם עוף שנותר.
יוצקים 4 כוסות מים קרים לתוך סיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה.
הסר מהחום ולהוסיף את הסוכר, מלח, עלה דפנה, פלפל, זרעי כוסברה. אפשר להתקרר לחלוטין.
עור העוף צריך להיות נקי ללא ייבוש וללא ריח. זה לא אמור להיראות מגעיל. אין להשתמש קרש חיתוך עץ עבור עוף; יש לי לוח פלסטיק בבית כי אני משתמש רק עבור בשר ועוף, ואני ממליץ לך לעשות את אותו הדבר. הקפד לשטוף את קרש החיתוך שלך ביסודיות לאחר חיתוך עוף.
בהשראת החומרים של ביל טלפן ואנדרו פרידמן. © 2004 by Bill Telepan. Reprinted by permission of Simon & Schuster, Inc.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש