קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי

עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי
אם יש לכם חרדל, שמן צמחי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו עוף מטוגן דרומי עם רוטב כפרי, עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את העוף לחתיכות הגשה. לקצץ את חתיכות עודף שומן העונה היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
לטאטא יחד את החמאה, חרדל, טרגון בקערה גדולה כדי להפוך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
שים את המרינדה חתיכות עוף בשקית פלסטיק resealable, קרוב, ולסחוט עד מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מניחים במקרר ומרינדה לפחות 4 שעות ועד 12 שעות, פונה מדי פעם.
5
מחממים התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את העוף מן המרינדה, המאפשר כל עודף לטפטף. לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
יוצקים את השמן למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
חום מעל חום בינוני עד שהוא רושם 177° על מדחום עמוק טיגון.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מוסיפים את הרגליים והירכיים לשמן החם, בקבוצות לפי הצורך. מטגנים מחבת עד חום זהוב בצד הראשון, 6-7 דקות, ולאחר מכן פונים ומטגנים בצד השני עד הזהב, 7-8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מניחים על מדף במחבת אפייה ומכניסים לתנור. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר חתיכות השחמה מן השמן ולתת את השמן לחזור 177°. להמשיך לטגן את חתיכות השד באותו אופן, ולאחר מכן להוסיף למחבת בתנור.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
אופים עד העוף הוא אטום לאורך כל ו מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלקים העבים ביותר רושמים 82° עבור מנות הירך והרגל, על 25 דקות, ו170 עבור מנות השד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
בינתיים, תכין את הרוטב. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את כל חתיכות השחמה מן השמן במחבת ויוצקים את כל אבל 2-3 כפית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את 2 כפית קמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, כדי להפוך את רביכה בלונדינית, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
14
מוסיפים את החלב לרובה, מערבבים היטב כדי להסיר את כל הגושים. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב ברפרוף לפי הצורך, עד מעובה לעקביות saucelike, 5-10 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. מסננים את הרוטב ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
15
Reprinted with permission from Cooking at Home by The Culinary Institute of America ©2003 John Wiley & Sons, Inc.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.