עוף מטוגן וופלים ערימה עם סלט קרחון ו Garlicky Ranch איולי
עוף מטוגן וופלים ערימה עם סלט קרחון ואיולי חווה Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1174 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, אבקת קארי, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט קרחון עם רוטב חוות חמאה, מערבבים עוף מטוגן עטוף בחסה קרחון, ו סלט BLTA מחסנית עם ביצה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1 כף לימון פלפל תיבול עם 1 כוס חלב חמאה
משרים את העוף בחמאה מתובלת במשך 30 דקות
יוצקים את שמן הקנולה למחבת עמוקה וכבדה עד שהשמן ממלא את המחבת בסנטימטר במעלה הצדדים.
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע 375 מעלות F.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה נוספת, לטאטא יחד את עמילן התירס, קמח, נשאר תיבול לימון-פלפל, וקמצוץ טוב של מלח ופלפל.
הסר את ירכי העוף מן החמאה, לטבול את הקמח המנוסה, ואז לטבול בחזרה לתוך החמאה, ולאחר מכן לתוך הקמח שוב. הקפד לצפות את העוף בכל הצדדים עם כל מטבל.
מטגנים את העוף עד חום זהוב בכל צד, כ 8 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לסדין אפייה וצולים בתנור במשך 5 עד 7 דקות נוספות, או עד מבושל דרך.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, אבקת קארי עבור הוופלים בקערה אחת לטאטא יחד את החמאה, הביצים, וחמאה מומסת בקערה אחרת.
שלב את 2 תערובות על ידי לשפוך את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ערבוב עד רק בשילוב שווה.
מחממים מכין וופל ומכינים וופלים לפי הוראות היצרן. מבשלים את הוופלים עד מוזהב קלות. תכין את הוואפלים עד שתשתמש בכל הבלילה. שמור את הוופלים ועוף חם.
שים את החלמון ביצה אחד לתוך קערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל ומתחילים לטאטא בעוד מטפטפים לאט בשמן זרעי הגפן.
טחון את שיני השום ומערבבים לתוך האיולי. מערבבים ברוטב החווה.
כדי לשרת, חותכים את הוופלים לחצי דרך המרכזים ומניחים את החצאים התחתונים על מגש. למעלה כל פרוסת ופל עם עלה חסה העליון עם חתיכת עוף.
לטפטף את האיולי מעל כל זה ולמעלה עם החצאים הנותרים הוופלים.
מגישים עם סירופ מייפל בצד.