קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

עוף מטוגן וופלים ערימה עם סלט קרחון ו Garlicky Ranch איולי

עוף מטוגן וופלים ערימה עם סלט קרחון ו Garlicky Ranch איולי
עוף מטוגן וופלים ערימה עם סלט קרחון ואיולי חווה Garlicky עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1174 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, אבקת קארי, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סלט קרחון עם רוטב חוות חמאה, מערבבים עוף מטוגן עטוף בחסה קרחון, ו סלט BLTA מחסנית עם ביצה מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: יצרנית וופל
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
בקערה גדולה, לשלב 1 כף לימון פלפל תיבול עם 1 כוס חלב חמאה
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
חלב-חמאהחלב-חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
משרים את העוף בחמאה מתובלת במשך 30 דקות
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוף שלםעוף שלם
4
יוצקים את שמן הקנולה למחבת עמוקה וכבדה עד שהשמן ממלא את המחבת בסנטימטר במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מחממים את השמן מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בקערה גדולה נוספת, לטאטא יחד את עמילן התירס, קמח, נשאר תיבול לימון-פלפל, וקמצוץ טוב של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
עמילן תירסעמילן תירס
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
8
הסר את ירכי העוף מן החמאה, לטבול את הקמח המנוסה, ואז לטבול בחזרה לתוך החמאה, ולאחר מכן לתוך הקמח שוב. הקפד לצפות את העוף בכל הצדדים עם כל מטבל.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלב-חמאהחלב-חמאה
עוף שלםעוף שלם
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
9
מטגנים את העוף עד חום זהוב בכל צד, כ 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
10
מעבירים את העוף לסדין אפייה וצולים בתנור במשך 5 עד 7 דקות נוספות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
1
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, אבקת קארי עבור הוופלים בקערה אחת לטאטא יחד את החמאה, הביצים, וחמאה מומסת בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קאריאבקת קארי
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
שלב את 2 תערובות על ידי לשפוך את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים ערבוב עד רק בשילוב שווה.
3
מחממים מכין וופל ומכינים וופלים לפי הוראות היצרן. מבשלים את הוופלים עד מוזהב קלות. תכין את הוואפלים עד שתשתמש בכל הבלילה. שמור את הוופלים ועוף חם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
1
שים את החלמון ביצה אחד לתוך קערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל ומתחילים לטאטא בעוד מטפטפים לאט בשמן זרעי הגפן.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
להקציף עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
טחון את שיני השום ומערבבים לתוך האיולי. מערבבים ברוטב החווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
איוליאיולי
בשר טחוןבשר טחון
4
כדי לשרת, חותכים את הוופלים לחצי דרך המרכזים ומניחים את החצאים התחתונים על מגש. למעלה כל פרוסת ופל עם עלה חסה העליון עם חתיכת עוף.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסהעלי חסה
עוף שלםעוף שלם
5
לטפטף את האיולי מעל כל זה ולמעלה עם החצאים הנותרים הוופלים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
6
מגישים עם סירופ מייפל בצד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות3קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה מומסתחמאה מומסת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן4קצת קישואים קצוציםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון4פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות11/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי2חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1עץחסה קרחוןחסה קרחון4קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםלימון פלפל תיבול, מחולקלימון פלפל תיבול, מחולק4קצת קישואים קצוציםסירופ מייפלסירופ מייפל591 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב חווה מוכןרוטב חווה מוכן3ציפורןשום קלוי מוכןשום קלוי מוכן1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Schlossgut Diel Nahe ריזלינג Kabinett. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
ריזלינג טעים ומאוזן לחלוטין עם ניחוחות מפוארים של תפוחים טעים זהוב. מתוח מתוח אבל לא צנוע ולא רזה. אידיאל ריזלינג.