עוף מטוגן סטייק עם רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן עם רוטב. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מלח ופלפל, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף מטוגן סטייק ורוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת בינונית-גבוהה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שמן. הערה של קוק: שמן מחומם כאשר אתה טיפה קמח קטן ויורק שמן.
לדפוק את סטייקים הקובייה עם פטיש בשר עד שהם 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. מלח ופלפל בשני הצדדים.
מערבבים את הקמח, קאיין ופפריקה יחד בקערה. לנצח את הביצים בקערה אחרת. לדלות את הסטייקים דרך הקמח, אז תערובת ביצים, ואז דרך הקמח שוב.
מניחים את הסטייק בזהירות במחבת כמו השמן יהיה להתיז. מבשלים עד חום זהוב, על 4 עד 6 דקות בכל צד. כאשר סיים, מניחים על מגש גיליון מרופד מגבות נייר, להחזיק בתנור חם ולחזור על ההליך עם חתיכות אחרות של סטייק.
כאשר כל הסטייקים כבר מבושל, לשפוך את כל אבל 2 כפות של שמן בישול חום נמוך יותר.
מוסיפים 3 כפות של תערובת הקמח השארית לשמן ומקציפים כדי ליצור משחה. לבשל עד הזהב, על 1 דקה. בהדרגה מוסיפים את החלב לתערובת הקמח והנפט בזמן שטסים יחד. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
תן לבשל עד מעובה; על 10 דקות.
יוצקים רוטב על הסטייק כדי לסיים ומקשטים עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Mt. מרלו אמיץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 59 דולר לבקבוק.
הר. מרלו אמיץ