קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עוף מטוגן סטייק עם רוטב

עוף מטוגן סטייק עם רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק עוף מטוגן עם רוטב. מנה אחת מכילה 586 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך מלח ופלפל, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוף מטוגן סטייק ורוטב, עוף מטוגן סטייק ורוטב, ו עוף מטוגן סטייק עם רוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת בינונית-גבוהה מעל חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף שמן. הערה של קוק: שמן מחומם כאשר אתה טיפה קמח קטן ויורק שמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
3
לדפוק את סטייקים הקובייה עם פטיש בשר עד שהם 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. מלח ופלפל בשני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק קובייהסטייק קובייה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
4
מערבבים את הקמח, קאיין ופפריקה יחד בקערה. לנצח את הביצים בקערה אחרת. לדלות את הסטייקים דרך הקמח, אז תערובת ביצים, ואז דרך הקמח שוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים את הסטייק בזהירות במחבת כמו השמן יהיה להתיז. מבשלים עד חום זהוב, על 4 עד 6 דקות בכל צד. כאשר סיים, מניחים על מגש גיליון מרופד מגבות נייר, להחזיק בתנור חם ולחזור על ההליך עם חתיכות אחרות של סטייק.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
מחבתמחבת
6
כאשר כל הסטייקים כבר מבושל, לשפוך את כל אבל 2 כפות של שמן בישול חום נמוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
סטייק.סטייק.
7
מוסיפים 3 כפות של תערובת הקמח השארית לשמן ומקציפים כדי ליצור משחה. לבשל עד הזהב, על 1 דקה. בהדרגה מוסיפים את החלב לתערובת הקמח והנפט בזמן שטסים יחד. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
תן לבשל עד מעובה; על 10 דקות.
9
יוצקים רוטב על הסטייק כדי לסיים ומקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Mt. מרלו אמיץ עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 59 דולר לבקבוק.
הר. מרלו אמיץ
הר. מרלו אמיץ