עוף מטוגן עם זיתים ועגבניות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 807 קלוריות. 127 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש רוזמרין, שמן זית, זית kalamatan, ותפוח אדמה חדש. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף מטוגן עם עגבניות וזיתים (Poulet Provencal), דגי חרב מטוגנים עם זיתים שחורים, עגבניות ומרג'ורם, ו חצילים מטוגנים ותפוחי אדמה עם עגבניות, צלפים וזיתים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לזרוק את 4 החומרים הראשונים במגש קלייה בשמן 2 כפות ומבשלים 25 דקות. בינתיים, מטגנים את העוף בשמן 2 כפות עד השחמה וכמעט מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את הפח ל-10 הדקות האחרונות של הבישול יחד עם העגבניות, היין, המניה והזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב