עוף מטוגן עם שורש סלרי ושום
עוף מטוגן עם שורש סלרי ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 664 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אם יש לך חמאה, מרק עוף, זרעי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו טורבט מוקפץ עם אנדיב מטוגן, פלאן שורש סלרי, כמהין שחורות, ו Nage שום, שורש סלרי מטובל, ו שורש סלרי מטוגן עם חומוס וזעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח עוף יבש ומפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז עוף חום, החל צד העור למטה, מתהפך פעם אחת, 8 עד 10 דקות.
העברה לצלחת ושופכים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת.
מוסיפים חמאה למחבת וחום על חום גבוה בינוני עד הקצף שוככת, ואז מטגנים שורש סלרי ושום, ערבוב לעתים קרובות, עד שורש סלרי הוא השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים מרק ותימין ומחבת deglaze על ידי רותחים, ערבוב וגירוד כל חתיכות חומות, 1 דקה. להחזיר עוף, עור הצדדים למעלה, למחבת יחד עם כל מיצים שנצברו על הצלחת, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד העוף מבושל דרך, 15 עד 20 דקות עבור בשר לבן, על 25 דקות עבור בשר כהה.
להעביר עוף לקערה הגשה כמו מבושל ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף.
כאשר כל חתיכות העוף נעשה בישול, להעביר רוטב וירקות קערה עם עוף, להשליך קורנית.