עוף מטוגן קלאסי
עוף מטוגן קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1324 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 95 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו עוף מטוגן קלאסי, עוף מטוגן דרומי קלאסי, ו עוף קלאסי אורז מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור המרינדה: בקערה גדולה, מערבבים את חלב החמאה, סוכר, מלח ורוטב חם עד בשילוב.
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות, מסתובבים מדי פעם.
הסר את העוף ממרינדה חמאה וטפיחה יבשה לחלוטין.
מניחים את העוף על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות לפני הטיגון.
עבור הבלילה: בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה, מלח, פלפל, פפריקה, ו צ ' ילה דה arbol עד בשילוב. לאט לאט לטאטא במים ולטפטף עד חלקה.
תן לבלילה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מחממים את השמן ל 350 מעלות f בתנור הולנדי גדול.
מעבירים חצי מהעוף לבלילה.
הסר את העוף, 1 חתיכה בכל פעם, מן הבלילה (המאפשר כל עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה) בזהירות להעביר את השמן. מטגנים את העוף, התאמת המבער לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן בין 300 ל 325 מעלות F, עד חום זהוב עמוק ופשוט מבושל דרך, כ 12 דקות.
מסננים את העוף על מגבות נייר ולאחר מכן להעביר מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה מעוטרת ומתבלים עם קצת מלח ים בסדר. להחזיר את השמן ל 350 מעלות F ולחזור עם העוף שנותר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.