עוף מטומטם
עוף מטומטם יכול להיות רק ללא גלוטן וללא חלב מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 620 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל מרכז אמריקאי. מתכון זה מ רשת אוכל דורש תיבול ג'מייקני, צליית עוף, ציפורן טחונה וקינמון טחון. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף פרפר, עוף מטוגן וחמאה, ו עוף אסייתי עם חמאה.
הוראות
כדי פרפר עוף, להתחיל על ידי הסרת צוואר, טפלי עוף, ולחתוך משם עודף שומן. לאחר מכן, לקחת זוג מספריים מטבח לחתוך לאורך שני הצדדים של עמוד השדרה כדי להסיר. הפוך את העוף מעל צד העור כלפי מעלה ולחץ כלפי מטה בין השדיים כדי לשבור את עצם הקיל (זה יאפשר לעוף להניח שטוח מאוד על הגריל).
בקערה קטנה שלבו תיבול אידיוט, ציפורן וקינמון.
מפזרים בנדיבות על כל צידי העוף; מניחים בצד. ניתן להכין עוף עד לנקודה זו יום קדימה.
לזיגוג: בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה, שלבו את כל מרכיבי הזיגוג. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהזיגוג מסמיך, בערך 15 עד 20 דקות.
הגדר גריל לצלייה עקיפה על אש בינונית או חום מחבת גריל מברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה. שמן באח כאשר מוכן להתחיל בישול.
מניחים את העוף במחבת עם העור כלפי מטה ומבשלים עד שהעור פריך ובעל סימני גריל נחמדים.
מברישים את צד הבשר בזיגוג, ואז הופכים את העוף ומברישים את צד העור.
מעבירים את תבנית הגריל לתנור ואופים עד שהעוף מבושל זהוב והטמפרטורה הפנימית של הירך רושמת 180 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, כ-30 דקות.
מעבירים לקרש חיתוך; תנו לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, פינו גריס
ריזלינג, גוורצטרמינר ופינו גרי הם בחירה מצוינת לעוף מטומטם. תרצו לבחור ביינות עם מעט מתיקות כשאתם מתמודדים עם מנות קריביות חריפות. מגישים יינות אלה צוננים כך שהם מרעננים עוד יותר. שלוס יוהנסברג גלבלאק ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![ארמון יוהנסברג גלבלק ריזלינג]()
ארמון יוהנסברג גלבלק ריזלינג
צהוב לימון מבריק. האף צעיר עם פרחים לבנים, קליפת לימון טחונה ואגסים. החיך יציב ורענן, מאוזן היטב עם חומציות פריכה. מורכב, מאוזן ומעודן במיוחד.משתלב היטב עם סלטים ועוף צלוי.