עוף ממולא בצ'דר מעושן עם סלט תפוחים ירוק
גשו לסופר וקנו סירופ מייפל, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 58%. נסו עוף ממולא בצ'דר מעושן עם סלט תפוחים ירוק, תפוח-צ'דר ממולא עוף עם תפוח - רוטב מחבת דיז' ון - איווה ילדה אוכלת, ו חזה עוף ממולא צ'דר עם רוטב בייקון תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים גבינת צ ' דר, 1 סירופ מייפל כף, גבינת שמנת, ומרווה בקערה קטנה להתמזג.
מניחים חזה עוף 1, צד העור למטה, על משטח העבודה. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 1 1 1/2 אינץ 'עמוק על ידי 2 אינץ' ארוך בכיס אופקי עוף. לארוז ב 1/4 של מלית. לחץ על פילה לתוך פתח כיס לאטום במילוי. חזור עם עוף הנותרים ומילוי. מסדרים עוף על תבנית אפייה קטנה.
מערבבים 1/4 סירופ מייפל כוס, ויסקי, סוכר חום, וחמאה בסיר קטן.
להקציף מעל חום בינוני עד הרוטב מגיע להתבשל והוא מעורבב. (עוף ורוטב צליעה ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בנפרד ומקררים.)
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מערבבים בתפוח, בצל אדום, ובצל ירוק. סלט כרוב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. מקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות, משליך מדי פעם.
מתלה גריל ריסוס עם ספריי nonstick ולהכין ברביקיו (חום בינוני גבוה). לחמם מחדש רוטב; להעביר חצי קערה ומילואים. הגדר מחבת עם רוטב שנותר בקצה הגריל כדי להתחמם. עוף גריל, צד עור למטה, עד הזהב, על 3 דקות. הפוך עוף, מיקום מחדש מעל בינוני לחום בינוני-נמוך. גריל עד מבושל דרך, מפנה מדי פעם ושריפת רוטב במחבת במהלך 5 הדקות האחרונות, על 8 דקות.
מגישים עם סלט תפוחים, עובר רוטב שמור בנפרד.