קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה

עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא פלפלים עם רוטב אנצ'ילדה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קינמון טחון, תערובת לתיבול טאקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה, עוף בסיר קרוק אנצ'ילדה ממולאים בפלפלים, ו שעועית לבנה + עוף אנצ'ילדה ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף, תערובת תיבול טאקו, ומים לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable, חותם, ולעסות את התיק עם האצבעות שלך לערבב. מקררים למשך 30 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חותכים את הגבעול העליון 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פלפל, בזהירות להסיר את הזרעים מבלי לחתוך חורים או לשבור את העור של הפלפלים. להביא סיר גדול של מים לרתיחה, לטבול את הפלפלים במים רותחים במשך 3 דקות; מגניב מיד בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים את הפלפלים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
4
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים שום, אורגנו, כמון וקינמון; מבשלים 3 דקות. מערבבים בקמח ואבקת צ ' ילי, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
לטאטא במרק העוף, ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות. להפחית את החום לנמוך, ומערבבים בשוקולד עד שהוא נמס ומתמזג לתוך הרוטב. אפשר לרוטב להתבשל בעדינות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מסננים את חזה העוף במרינדה, ומניחים למחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, כ -10 דקות; מסירים עוף לקערה, ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את בשר העוף, ומערבבים קלות בקערה עם גבינת מונטריי ג ' ק, גבינת שמנת וכוסברה. דברים כל פלפל עם 1/4 של תערובת העוף, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
לצלות את הפלפלים ממולאים עד שלפוחיות וחם, על 4 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
9
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.