עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא פלפלים עם רוטב אנצ'ילדה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קינמון טחון, תערובת לתיבול טאקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה, עוף בסיר קרוק אנצ'ילדה ממולאים בפלפלים, ו שעועית לבנה + עוף אנצ'ילדה ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את העוף, תערובת תיבול טאקו, ומים לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable, חותם, ולעסות את התיק עם האצבעות שלך לערבב. מקררים למשך 30 דקות כדי להשרות.
חותכים את הגבעול העליון 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פלפל, בזהירות להסיר את הזרעים מבלי לחתוך חורים או לשבור את העור של הפלפלים. להביא סיר גדול של מים לרתיחה, לטבול את הפלפלים במים רותחים במשך 3 דקות; מגניב מיד בקערה של מים קרים.
מסננים את הפלפלים ומניחים בצד.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים שום, אורגנו, כמון וקינמון; מבשלים 3 דקות. מערבבים בקמח ואבקת צ ' ילי, ומבשלים כ 1 דקה.
לטאטא במרק העוף, ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות. להפחית את החום לנמוך, ומערבבים בשוקולד עד שהוא נמס ומתמזג לתוך הרוטב. אפשר לרוטב להתבשל בעדינות, ערבוב מדי פעם.
מסננים את חזה העוף במרינדה, ומניחים למחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, כ -10 דקות; מסירים עוף לקערה, ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את בשר העוף, ומערבבים קלות בקערה עם גבינת מונטריי ג ' ק, גבינת שמנת וכוסברה. דברים כל פלפל עם 1/4 של תערובת העוף, ומניחים על תבנית אפייה.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
לצלות את הפלפלים ממולאים עד שלפוחיות וחם, על 4 1/2 דקות לכל צד.