קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה

עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ממולא פלפלים עם רוטב אנצ'ילדה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 792 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מים, קינמון טחון, תערובת לתיבול טאקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו עוף ממולא פלפלים ברוטב אנצ'ילדה, עוף בסיר קרוק אנצ'ילדה ממולאים בפלפלים, ו שעועית לבנה + עוף אנצ'ילדה ממולאים פלפלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף, תערובת תיבול טאקו, ומים לתוך שקית רוכסן פלסטיק resealable, חותם, ולעסות את התיק עם האצבעות שלך לערבב. מקררים למשך 30 דקות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
חותכים את הגבעול העליון 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פלפל, בזהירות להסיר את הזרעים מבלי לחתוך חורים או לשבור את העור של הפלפלים. להביא סיר גדול של מים לרתיחה, לטבול את הפלפלים במים רותחים במשך 3 דקות; מגניב מיד בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מסננים את הפלפלים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול על חום בינוני; מבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים שום, אורגנו, כמון וקינמון; מבשלים 3 דקות. מערבבים בקמח ואבקת צ ' ילי, ומבשלים כ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
נייר אורזנייר אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
לטאטא במרק העוף, ולהביא את התערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות. להפחית את החום לנמוך, ומערבבים בשוקולד עד שהוא נמס ומתמזג לתוך הרוטב. אפשר לרוטב להתבשל בעדינות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מסננים את חזה העוף במרינדה, ומניחים למחבת מעל חום בינוני. מבשלים עד שהעוף כבר לא ורוד בפנים, כ -10 דקות; מסירים עוף לקערה, ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את בשר העוף, ומערבבים קלות בקערה עם גבינת מונטריי ג ' ק, גבינת שמנת וכוסברה. דברים כל פלפל עם 1/4 של תערובת העוף, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
לצלות את הפלפלים ממולאים עד שלפוחיות וחם, על 4 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
9
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Windracer Russian River Pinot Noir עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.