עוף מנדרינה מוקפץ
מוקפץ עוף מנדרינה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 537 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, ערמוני מים, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 64%, המנה הזו די טובה. עוף מנדרינה מוקפץ, עוף קל מוקפץ עם ירקות ותפוזי מנדרינה, ו מוקפץ בקר מנדרינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 4 כפות רוטב סויה, מלח ושמיר.
מוסיפים עוף. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר עבור 20 דקות.
בינתיים מסננים תפוזים, שומרים סירופ;הניחו תפוזים בצד. בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס, רוטב הסויה שנותר והסירופ השמור עד לקבלת תערובת חלקה; מניחים בצד.
במחבת גדולה או בווק, עוף מוקפץ ב -2 כפות שמן במשך 6-7 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
מוציאים בעזרת כף מחוררת. מערבבים ערמוני מים וסלרי בשמן שנותר במשך 2-3 דקות או עד להשחמה קלה.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים עוף; מחממים. מערבבים בעדינות תפוזים.