עוף מעושן עם מקל.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף מעושן קנה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 172 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם סלרי, מלח, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: הודו מעושן איטי עם סירופ קנה-זיגוג קפה, קנה סוכר וצלעות חזיר מעושנות בתה, ו קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה.
הוראות
הפשיר את תרנגול ההודו אם הוא קפוא. זה לוקח לפחות 4 ימים צריך להיעשות במקרר.
שים את ההודו במחבת אתה תצלה אותו כדי לתפוס כל הדלפות. לאחר הפשרה, להסיר את העניבה מתכת או פלסטיק מחזיק את הרגליים יחד. (זוג צבת הוא חיוני, אני מוצא.)
הסר את הקרביים והצוואר מהחלל וקצץ את קצות הכנפיים. (אתה יכול להשתמש בחלקים אלה להכנת המניה עבור הרוטב.)
יום לפני כן, להשרות את טורקיה במי מלח. היחס הסטנדרטי הוא 1 כוס מלח לגלון 1 (16 כוסות) של מים. לעשות מספיק מזה כדי לכסות לחלוטין את טורקיה בחזה קרח עם unopened (כדי לא לדלל את המלח) שקית קרח כדי לשמור על הכל קר. תהליך ההגשה לוקח 12-18 שעות לתרנגול הודו במשקל 15 פאונד. שיטה נוספת היא לשים את ההודו ואת תמיסת המלח בתוך שקית פלסטיק חסינת דליפה ולשים אותו במקרר.
בבוקר היום אתה רוצה לשרת את טורקיה, לזרוק את המלח ולשטוף את הציפור היטב מבפנים ומבחוץ עם מים קרים. מתבלים אותו במלח (כן!) ופלפל. למלא את החלל עם כל שאר החומרים ולקשור את הרגליים רק חזק מספיק כדי לשמור על הכל בפנים.
מוסיפים חתיכות של עץ מעשן, ספוג במים ולאחר מכן מזועזע יבש. מחסנית 6 או כך חתיכות רגל ארוכות של קנה סוכר על הגריל ישירות מעל האש.
שים את ההודו במחבת אלומיניום עם אוהל רופף של רדיד מעל.
מניחים את טורקיה רחוק ככל האפשר מן האש ולתלות וילון של רדיד למטה כדי להדוף חום ישיר. כל חום שמגיע לתרנגול ההודו אמור להגיע בעשן.
מוסיפים גחלים וקנים במרווחים כדי לשמור על טמפרטורה של 200-250 מעלות בתוך הבור. זה לוקח 6-7 שעות לטמפרטורה הפנימית של טורקיה להגיע כ 180 מעלות. השתמש מדחום בשר כדי לבדוק; מחוון פלסטיק קופץ חסר תועלת יתפוצץ רק כאשר טורקיה מבושל יתר על המידה.
קח את ההודו החוצה ושים אותו על השולחן לנוח ולהתקרר לפני גילוף. למרות שזה עשוי להיות מפתה, אל תשתמש בטפטופים לרוטב. הם מפחיתים כל כך הרבה במהלך זמן הבישול הארוך שהם הופכים למלוח בצורה בלתי אפשרית.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;