עוף מעושן תה
מתאים ל-40 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 32 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לך אורז, שמן שומשום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-16 דקות. נסו תה קר תאילנדי, לונג איילנד אייס טי, ו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט פלפל סצ ' ואן במחבת יבשה עד ריחני, על 4 דקות. מגניב מעט, ולאחר מכן לרסק במטחנת תבלינים או מרגמה ועלי עם מלח ואבקת חמישה תבלינים עד בסדר גמור. לשפשף מלח מתובל על כל הירכיים עוף.
מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או רצוי בין לילה.
להביא את העוף לטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני הבישול.
בשורה התחתונה של ווק, מחבת או סיר כבד עם שכבה כפולה של רדיד אלומיניום.
מערבבים את האורז, התה והסוכר החום יחד ותלים על נייר הכסף. מניחים ספינת קיטור על גבי, ומרחבים באופן שווה את העוף על המדף. מכסים ומבשלים על אש גבוהה. עשן חם העוף עד חום סמוקי בצבע ובישל דרך, כ 12 דקות.
בזמן שהעוף מבשל, מקציפים את היין או השרי, הסויה, הג ' ינג ' ר והשומשום יחד בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להסיר מחום ותלול במשך 5 דקות.
כדי לשרת: קוביות העוף לחתיכות קטנות מאוד. לזרוק עם בצל ירוק ובוטנים בקערה בינונית.
חותכים את עלי החסה לתוך 40 ריבועים או כפות משולשות.
מניחים טיפה של Sriracha על גבי כל כוס חסה, ומעל עם כ 2 כפיות של עוף חתוך. לסחוט מיץ ליים על החלק העליון, ולטפטף את רוטב סויה ג ' ינג ' ר הנותרים על העוף.