עוף מרסלה
עוף מרסלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, קמח, אפונה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.
הוראות
מניחים 3 כפות חמאה בכוס מדידה קטנה. חמאת מיקרוגל בגובה בינוני 45 שניות או עד מומסת.
בואו לעמוד 1 דקה. קצף דל שומן מפני השטח, ולהשליך. (
יוצקים חמאה מומסת דרך מסננת עדינה על קערה קטנה, ולהשליך את מוצקי החלב. תניח בצד את החמאה המבהירה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה; מוסיפים פטריות, שאלוט ושום. לבשל 3 דקות או עד לחות מתאדה; להסיר תערובת פטריות מחבת. תניח בצד.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד לעובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
מניחים קמח בצלחת רדודה; לדלות חצאי חזה עוף בקמח.
מוסיפים חמאה מזוקקת למחבת ומניחים מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף עוף; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה קלה.
הסר עוף מהמחבת. להחזיר תערובת פטריות למחבת; להוסיף מרק מרסלה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים תערובת לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד מופחת 1 כוס. מערבבים באפונה; לבשל 1 דקה.
מוסיפים 1 כף חמאה, חצי וחצי, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל, ערבוב עד חמאה נמס. להחזיר עוף למחבת; לבשל עד מחומם היטב.
מגישים עוף ורוטב על פסטה.