אם יש לכם מרווה, שאלוט, גלידת חזה עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. מתכונים דומים: רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה.
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. עובד חזה עוף אחד בכל פעם, למקם את השד בתיק נעילה zip חובה כבדה (ללא איטום). באמצעות מפצח בשר, שטוח ל 1/4 אינץ ' עבה. בקערה רדודה או צלחת עוגה, מערבבים קמח עם 1 כפית מלח ופלפל שחור 1 כפית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חום 4 כפות שמן ב 12 אינץ ' לא מקל מחבת מעל חום בינוני עד מנצנץ. לדלות 3 חתיכות עוף בתערובת קמח לנער כדי להסיר עודף קמח. מטגנים עד הזהב ורק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
באותו מחבת מעל חום בינוני, לבשל בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
להעביר בייקון לצלחת מרופדת מגבת נייר. עתודה שניתנו שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים פטריות ומלח 1/2 כפית למחבת ומבשלים על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
9
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
הוסף marsala למחבת ולהביא להתבשל, גירוד כל חתיכות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים מרק עוף למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד מופחת מעט מעובה, ערבוב מדי פעם, כ 15 דקות. בינתיים, לבשל פסטה על פי הוראות החבילה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מסננים וזורקים עם 1 כף שמן בקערה גדולה ומניחים בצד.