עוף מרסלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף Marsalan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 525 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 64 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חזה עוף, חמאה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 83%. נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, עוף מרסלה, ו עוף מרסלה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את השדיים עוף בין 2 חתיכות של נייר שעווה ו שטוח עם פונד בשר עד דק.
חותכים כל חזה עוף ל 4 חתיכות.
מוסיף קצת קמח לקערה רדודה. לדלות את העוף בקמח ולנער את הקמח העודף.
מוסיפים את החמאה ושמן הזית למחבת טחון גדולה על חום גבוה וחום עד שהוא רוחש, לא נותנים לו חום.
מוסיף את העוף ו לטגן עד חום משני הצדדים. מערבבים את פטריות פרוסות לטגן בקצרה, ולאחר מכן להוסיף את השום.
מוסיפים את Marsala ומבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן מערבבים את שאר 2 כפות קמח.
יוצקים את מלאי הבשר ולתת להתבשל עד הרוטב מתעבה, על 3 עד 5 דקות.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.