עוף-מרק טורטייה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, טורטיות תירס, jalapeño, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק עוף טורטיה, מרק עוף טורטיה, ו מרק עוף טורטיה.
הוראות
1
הפוך רצועות טורטייה: מחממים תנור ל 191°. Stack טורטיות לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. לזרוק בקערה עם שמן צמחי, 1/2 כפית. מלח וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד מחבת זהב פריך, מסתובב באמצע. (טורטיות ניתן להכין עד 5 ימים מראש. שמור היטב מכוסה במקום קריר, חשוך.)
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הפוך מרק: שמן זית חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מפזרים אבקת צ ' ילי וקמח תירס על ירקות ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
יוצקים מרק, גירוד תחתית של סיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, להוסיף עוף; מבשלים, מכוסה חלקית, עד העוף הוא רך מאוד, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
העברת עוף למשטח עבודה; תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לכבות חום תחת מרק דל שומן. לגרוס עוף ולהשליך עור, עצמות וסחוס. להחזיר עוף מגורר לסיר יחד עם שעועית. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, כ 5 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. (יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש עד לנקודה זו. כיסוי וצינה. מערבבים בכוסברה ממש לפני ההגשה.