עוף-מרק טורטייה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 591 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, טורטיות תירס, jalapeño, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: מרק עוף טורטיה, מרק עוף טורטיה, ו מרק עוף טורטיה.
הוראות
1
הפוך רצועות טורטייה: מחממים תנור ל 191°. Stack טורטיות לחתוך לרצועות 1/4 אינץ'. לזרוק בקערה עם שמן צמחי, 1/2 כפית. מלח וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רצועות טורטיה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות, עד מחבת זהב פריך, מסתובב באמצע. (טורטיות ניתן להכין עד 5 ימים מראש. שמור היטב מכוסה במקום קריר, חשוך.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הפוך מרק: שמן זית חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 צלעות סלרי, חצויות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים בצל, סלרי, גזר jalapeo ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 5 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מפזרים אבקת צ ' ילי וקמח תירס על ירקות ומבשלים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן כדי למנוע חריכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
7
יוצקים מרק, גירוד תחתית של סיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, להוסיף עוף; מבשלים, מכוסה חלקית, עד העוף הוא רך מאוד, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
העברת עוף למשטח עבודה; תן לנוח עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 15 דקות. לכבות חום תחת מרק דל שומן. לגרוס עוף ולהשליך עור, עצמות וסחוס. להחזיר עוף מגורר לסיר יחד עם שעועית. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התחמם, כ 5 דקות. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. (יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש עד לנקודה זו. כיסוי וצינה. מערבבים בכוסברה ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן