עוף משמש
עוף משמש נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1453 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך רוזמרין, חזה עוף, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: לחמניות פקאן משמש עם חמאת דבש משמש, חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן, ו חמאת משמש לקוור-מילוי משמש לאוזני המנטשן.
הוראות
להשרות את משמשים: בקערה גדולה, מערבבים את משמשים, סוכר, ואת החומץ יחד. לשבת מואר בזמן שאתה חום העוף בשלב הבא.
חום העוף בחמאה ושמן זית: במחבת sauté גדולה על חום בינוני גבוה, חום 1 כף חמאה ו 2 כפות שמן זית עד חם.
עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, חום חתיכות עוף בכל צד. כמו העוף מבשל, מפזרים מלח. ברגע שהעוף מושח, הסירו את החתיכות מהמחבת לקערה והניחו בצד.
מוסיפים את שארית 1 כף השמן למחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם מתחילים להשחים.
כמו בצל לבשל ולשחרר לחות, להשתמש מרית שטוחה או כף עץ לגרד את חתיכות משחי מהעוף (נקרא מחבב) מהחלק התחתון של המחבת. אם המחבת הופך יבש, להוסיף מים, כף בכל פעם כדי לעזור לשחרר את הבצל מהחלק התחתון של המחבת.
הוסף את ציר העוף: לאחר הבצל יש השחמה קצת, להוסיף את ציר העוף ולהוריד את החום בינוני.
Purée משמשים: להפריש 1 2/3 כוסות של משמשים עבור המנה המוגמרת. ב purée בלנדר משמשים הנותרים, יחד עם כל מיץ שהם שחררו.
יוצקים את פירה למחבת עם המניה והבצל.
מבשלים את הרוטב: מערבבים את הקינמון, רוזמרין וטבסקו לתוך הרוטב. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז מנמיכים את החום בעדינות ומבשלים במשך 10-20 דקות, או עד שהרוטב מתעבה מעט. לטעום ולהוסיף פלפל שחור לפי הטעם ולהוסיף יותר מלח טבסקו במידת הצורך.
לסיים את המנה: רק לפני ההגשה, להוסיף את העוף ואת חתיכות משמש שמורות למחבת. מבשלים בעדינות במשך 5 דקות, או עד שהרוטב חם והעוף מבושל דרך.
מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם אורז או אטריות ביצים