עוף משמש-Herb
עוף משמש-עשב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קומץ עלים פטרוזיליה שטוח עלה נדיב, מלח ופלפל, חזה עוף וירכיים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחומץ בלסמי בגילאי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פודינג בלסמית תות כקינוח. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : משמש חזיר עם קרום עשב, צלעות כבש עם רוטב משמש ועשב, ו הודו מזוגג משמש עם רוטב עשבי תיבול טרי.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה עם צדדים גבוהים, מחממים את השמן, 3 סיבובים של המחבת, על חום בינוני-גבוה. עוף העונה עם מלח ופלפל בנדיבות. כאשר אדוות שמן, להוסיף עוף חום אותו משני הצדדים, 7 עד 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים חומץ בלסמי ומערבבים 30 שניות, מוסיפים מלאי, משמשים ותימין ומפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה עד נמוכה.
מניחים מכסה על המחבת ומבשלים 10 דקות. הסר את המכסה, מערבבים את הפטרוזיליה, עירית, גרידת לימון ומיץ ומכבים את החום.
בואו לעמוד כמה דקות, להסיר את ענפי הקורנית ולהגיש.