עוף משמש קרקר כתום
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. מתכונים דומים: משמש, דובדבן, קרקר קרקר גרהם, עוף תפוז משמש, ו עוף עם מילוי תפוז-משמש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מקציפים יחד את מיץ התפוזים, החרדל והמלח בקערה קטנה.
מערבבים יחד את פירורי קרקר, גרידת תפוז, ופלפל שחור על צלחת. מעיל כל ירך עוף בתערובת מיץ תפוזים ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת פירור קרקר כדי לכסות את שני הצדדים לחלוטין.
מניחים את הירכיים בפירורי לחם על תבנית האפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות; להעיף ולהמשיך לאפות עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ 15 דקות יותר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
תחליף את הגדרת התנור ל "צלייה".'
מעל כל ירך עם כף של שימורי משמש ומניחים מתחת לגריל התנור עד שהריבועים מתחילים לקרמל, 2 עד 3 דקות. כאשר העוף נראה כאילו הוא מתחיל לשרוף אותו נעשה.