עוף מתובל ותבשיל מלית
עוף מתובל ותבשיל מלית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 332 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. אם יש לך בצל, נקניק חזיר, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרקרים עגולים חמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ריץ כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל עוף מתובל, תבשיל עוף ומילוי, ו תבשיל עוף ומילוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מורחים קוביות לחם צרפתיות על תבנית אפייה.
אופים קוביות לחם בתנור שחומם מראש עד שהלחם קלוי, 10 עד 15 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק במחבת החמה עד השחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות.
להעביר נקניק לקערה באמצעות כף מחוררת; מילואים טפטוף במחבת.
מבשלים ומערבבים סלרי, בצל ושום במחבת עם נקניקיות על אש בינונית עד שהירקות רכים, 5 עד 10 דקות.
שים לחם תירס מתפורר בקערה גדולה; להוסיף קוביות לחם, תערובת סלרי, נקניק, שמנת של מרק עוף, עוף מגורר, 1 שרוול מרוסק קרקרים עגולים, וביצים. מערבבים היטב.
יוצקים מספיק מרק עוף כדי להפוך את התערובת לח מאוד. תערובת כפית לתוך תבשיל מוכן.
מפזרים 1/4 כוס כתוש קרקרים עגולים חמאה על תבשיל; רסס עם חמאה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך ציפוי משחימים קלות, כ 45 דקות.