עוף מתוק בדבש-ליים
אם אתם רוצים להוסיף עוד מתכונים ללא מוצרי חלב לרפרטואר שלכם, עוף מתוק בדבש-ליים עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 431 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -4 גרם שומן כל אחת. תמורת 2.83 דולר למנה , מתכון זה מכסה 19% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -20 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם פלפל, יין לבן, ג'ינג'ר טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון כפית של 52% , המנה הזו טובה. אם אתם אוהבים את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו סלט אורז פיאסטה עם רוטב דבש-ליים , לחם תירס מתוק ודבש , ולזניית בטטה כמה מתוקה היא .
הוראות
מניחים את העוף בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת. בקערה קטנה, טורפים יין, דבש, מיץ ליים וג'ינג'ר; מוסיפים לעוף. סוגרים את השקית והופכים לציפוי. מקררים שעתיים, תוך הפיכה פעם אחת.
סננו את העוף, וזרוק את המרינדה.
מפזרים אבקת שום, מלח ופלפל על העוף.
הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים ארוכות, שפשפו על רשת הגריל כדי לצפות קלות את העוף. צלו את העוף, מכוסה, על אש בינונית או צלו אותו בגובה 10 ס"מ מהאש במשך 5-6 דקות מכל צד או עד שמדחום מראה 74 מעלות צלזיוס. אם רוצים, ניתן להגיש עם קוסקוס.