עוף נאצ'ו לאפות עשה מעל
עוף נאצ'ו לאפות עשה מעל נטול גלוטן, מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בייקון אוסקר מאייר, צ'יפס טורטייה אפוי, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. 94 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אפיית נאצ'ו עוף, אפיית עוף בנוסח פיאסטה נאצ'ו, ו אפיית נאצ'ו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף על נייר אפייה מכוסה; למעלה עם סלסה.
אופים 20 דקות. או עד עוף נעשה( 74°), ציפוי עם שבבי כתוש וגבינה במשך 5 דקות האחרונות.
בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת; לנקז על מגבות נייר. להשליך טיפות ממחבת.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. מערבבים עגבניות; לבשל 4 עד 5 דקות. או עד עגבניות מתחילים פופ, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז; מבשלים 2 עד 3 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם. מערבבים בבייקון.