עוף, נקניק ופלפלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו עוף, נקניק ופלפלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו בצל, יין, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -47 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: נקניקיית עוף צלויה, פלפלים ותפוחי אדמה, נקניקיית עוף, פלפלים ועגבניות עם לינגוויני, ו מחבת עוף ונקניק קריאולי עם פלפלים ופטריות.
הוראות
מחממים 1 כף חמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את הנקניק עד להזהבה, כ -2 דקות. מתבלים את העוף במלח ופלפל, ואז זורקים עם הקמח בקערה; מוסיפים למחבת ומבשלים עד להשחמה אך לא מבושלים, כ -3 דקות.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, השום, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 3 דקות.
מוסיפים את היין, מגרדים את כל חתיכות להשחמה; מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת מעט, כ 1 דקה.
מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה עדינה. מכסים ומבשלים עד שהנקניק והעוף מבושלים, כ -5 דקות.
מעבירים את העוף, הנקניק והירקות לפלטה בעזרת כף מחוררת. מגבירים את האש לגבוהה ומערבבים למחבת את הפטרוזיליה ופלפלי הדובדבן והנוזל שלהם; מרתיחים עד להפחתה בשליש, 2 עד 3 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את יתרת 1 כף החמאה.
יוצקים את הרוטב על תערובת העוף.