קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת חג איטלקית

עוגת חג איטלקית
מתכון עוגת חג איטלקית מוכנה בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 377 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, גרידת לימון, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגיות חג איטלקיות, עוגיות חג איטלקיות, ו פריטטה חופשה איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לנצח את הביצים, סוכר, גרידת לימון, וניל יחד בקערת ערבוב עד צבע בהיר ורך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
יוצקים את החלב והשמנת; להמשיך להכות לעשות תערובת חלקה. מערבבים את גבינת ריקוטה ודובדבנים עד מעורבב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים לתוך קליפות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ואופים עד שנקבע, על 50 דקות יותר. מגניב על מדפים. כאשר פשטידות הן קרירות לחלוטין, אבק עם סוכר ממתקים, לקשט על ידי הצבת 1 דובדבן שלם במרכז כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.