עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 271 אוהדים. אם יש לך פלוס 1 כף עלי מרווה, שמנת כבדה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: לפת תפוחים מזוגגת סיידר עם מרווה ובייקון, עוף סיידר מטוגן עם תפוחים וכרוב, ו רגלי עוף מטוגנות עם סיידר, תפוחים וחרדל.
הוראות
1
לטפוח רגלי עוף יבש עם מגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל עוף
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חום שמן בתנור הולנדי מעל חום גבוה בינוני עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
מניחים עוף לסיר, צד העור למטה, ומבשלים עד השחמה היטב, על 5 דקות (השתמש במסך שמן אם להתיז). להתהפך ולבשל עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להעביר עוף לצלחת ושופכים את כל אבל 2 כפות שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים תפוחים ומבשלים, ערבוב, עד רק התרכך קרמל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
6
מעבירים תפוחים לקערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים בייקון וצלצלי שאלוט לסיר ומבשלים עד שאלוט יש התרככו ובייקון שניתנו אך לא crisped, על 3 דקות (להפחית את החום אם בראונינג מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
להקציף סיידר, גירוד חתיכות השחמה בתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לטאטא חרדל, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי. עוף נסטלה (צד עור למעלה) וזרעי מרווה לתוך נוזל, ולהביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות עד שהעוף מבושל דרך ומכרז מאוד, כ -40 דקות (להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה).
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
להעביר עוף לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
להקציף קרם לתוך בישול נוזלי ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
להעביר 1/2 כוס של נוזל בישול לקערה קטנה לטאטא בקמח, ואז לחזור לסיר. מביאים לרתיחה להתעבות. מערבבים תפוחים ומרווה קצוצה, ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף