קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה

עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה
עוף סיידר מטוגן עם תפוחים, בייקון ומרווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 271 אוהדים. אם יש לך פלוס 1 כף עלי מרווה, שמנת כבדה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: לפת תפוחים מזוגגת סיידר עם מרווה ובייקון, עוף סיידר מטוגן עם תפוחים וכרוב, ו רגלי עוף מטוגנות עם סיידר, תפוחים וחרדל.

הוראות

1
לטפוח רגלי עוף יבש עם מגבת נייר ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רגל עוףרגל עוף
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
חום שמן בתנור הולנדי מעל חום גבוה בינוני עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מניחים עוף לסיר, צד העור למטה, ומבשלים עד השחמה היטב, על 5 דקות (השתמש במסך שמן אם להתיז). להתהפך ולבשל עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
להעביר עוף לצלחת ושופכים את כל אבל 2 כפות שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים תפוחים ומבשלים, ערבוב, עד רק התרכך קרמל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
6
מעבירים תפוחים לקערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים בייקון וצלצלי שאלוט לסיר ומבשלים עד שאלוט יש התרככו ובייקון שניתנו אך לא crisped, על 3 דקות (להפחית את החום אם בראונינג מהר מדי).
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
להקציף סיידר, גירוד חתיכות השחמה בתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לטאטא חרדל, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי. עוף נסטלה (צד עור למעלה) וזרעי מרווה לתוך נוזל, ולהביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות עד שהעוף מבושל דרך ומכרז מאוד, כ -40 דקות (להתאים את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה).
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
להעביר עוף לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
11
להקציף קרם לתוך בישול נוזלי ומבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
להעביר 1/2 כוס של נוזל בישול לקערה קטנה לטאטא בקמח, ואז לחזור לסיר. מביאים לרתיחה להתעבות. מערבבים תפוחים ומרווה קצוצה, ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מגישים עם פירה או אטריות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים