סלט עוף-בולגור עם ירקות האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אפונה שלג, פלפל, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט עוף כפרי עם ירקות אביביים, סלט אטריות סובה עם ירקות האביב, ו סלט טונה עם ירקות באביב.
הוראות
1
מערבבים בולגור ומים בקערה גדולה. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שמן חום במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים אספרגוס, אפונה ובצל; מטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
20 פרוסות זוקיני דקות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים