עוף סלסה עם לינגוויני
עוף סלסה עם לינגוויני יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו רוטב טאקו קל, פלפלים, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. נסו לינגוויני Alle Noci (לינגוויני עם רוטב אגוז), לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), ו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה, חשופה, ב 3 עד 4 ליטרים מים רותחים עד בקושי מכרז לנשוך, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, גזע ופלפלי זרע לחתוך לאורכו לפרוסות 1/4 אינץ'. במחבת נון-סטינג 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לעתים קרובות מערבבים פלפלים ושמן עד שפלפלים הם רפויים ושחומים, 12 עד 14 דקות; להפחית חום אם פלפלים מתחילים להחשיך יותר מדי.
חותכים עוף לרצועות 1/4-ידי 2 אינץ'. כאשר פסטה היא בקושי מכרז לנשוך, להוסיף עוף למים פסטה לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד במרכז (לחתוך כדי לבדוק), 2 עד 3 דקות יותר.
מסננים תערובת ולחזור למחבת.
תערובת יוגורט עם קורנפלור.
מוסיפים תערובת ורוטב טאקו לפלפלים; מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני עד מבעבע, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את רוטב הפלפל-יוגורט וכוסברה קצוצה לפסטה ועוף; מערבבים למעיל.