עוף ספרדי ופאייה צ'וריסו
זה הוא מחיר סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך אורז קצר דגנים, מרק עוף, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז גרגר קצר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף ספרדי ופאייה צ'וריסו, פאייה עוף וצ'וריסו, ו עוף בסיר אחד ופאייה צ'וריסו.
הוראות
מחממים מחבת פאייה או מחבת גדולה מאוד, רדודה או סיר, רצוי עם 2 ידיות מעל חום גבוה.
הערה של קוק: מחבת ברזל יצוק גדולה תעבוד כאן.
יוצקים את שמן הזית ולתת לו להתחמם. מתבלים את העוף במלח, פלפל ופפריקה. לצרוב את שמן הזית עד להשחמה בכל רחבי.
מעבירים לצלחת עם מלקחיים.
מנמיכים את החום בינוני לטגן את הבצל ופלפל פעמון עד מתרכך. מערבבים את העגבניות החתוכות לקוביות, מרק עוף, וצ ' וריסו. מביאים את הנוזל לרתיחה ואז מערבבים את האורז והזעפרן.
מוסיפים את חתיכות העוף השחומות. האורז צריך להיות מכוסה לחלוטין עם נוזל. מבשלים פאייה בלי לערבב במשך 20 דקות. כאשר כל הנוזל נספג, יוצקים את האפונה על החלק העליון של הסיר, לכבות את החום ולכסות את הסיר עם מגבת מטבח.
בואו לעמוד 5 דקות ולאחר מכן לשרת עם טריזי לימון.