עוף ספרדי, לימון ותפוחי אדמה
המתכון עוף ספרדי, לימון, ותפוחי אדמה מוכן תוך כ 33 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. במנה עיקרית זו יש 437 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק עוף, לימון, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סיר אחד עוף ספרדי ותפוחי אדמה, עוף וצ'וריסו Romesco עם תפוחי אדמה ספרדית וקייל, ו עוף צלוי עם פפריקן ספרדי ותפוחי אדמה מרוסקים צלויים בעשב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים ירכיים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת. מבשלים 5 דקות או עד השחמה מכל הצדדים.
בינתיים, לשלב תפוחי אדמה הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה; לזרוק מעיל.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה עם מרק למחבת; למעלה עם פרוסות לימון. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.