עוף סקאלופיני
עוף Scaloppini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו ביצה לבן, חצאי חזה עוף, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. נסו Scaloppini עוף דרום מערב, Scaloppini עוף עם ירקות האביב, ו Scaloppini עוף עם פלפלים ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עוף בין 2 יריעות של ניילון נצמד. קילו עד עובי 1/4 אינץ באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
שלב ביצה לבן ומים בצלחת רדודה, ערבוב עם מקצף.
מניחים פירורי לחם בעוד מנה רדודה. טובלים כל חזה עוף חצי בתערובת ביצה; לדלות פירורי לחם.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
תוסיף חצי עוף למחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הזהב.
העברה לצלחת; לכסות ולשמור על חם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן ועוף.
מוסיפים מרק ומיץ לימון למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה. קוק, חשוף, מעל חום גבוה 2 עד 3 דקות או עד מופחת 1/3 כוס.
מגישים עם: אספרגוס קלוי פאן ועגבניות