עוף עטוף בבייקון ממולא בתרד וריקוטה
. גשו לסופר וקנו בייקון, תרד, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. נסו בייקון עטוף ארטישוק תרד ממולא עוף, תרד ונקניק איטלקי ממולא בשר חזיר Tenderloin (psssst ... זה עטוף בבייקון, מדי!), ו בייקון עטוף עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים עד שהוא מתחיל חום, על 30 שניות. מערבבים במהירות תרד, וממשיכים לבשל עד התרד נבול.
מעבירים את התערובת לקערה, ומניחים בצד להתקרר.
חותכים דרך חזה עוף אופקית כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה אחד ארוך, ואז לפתוח את הבשר כמו ספר.
כל אחד מהם פתח חזה עוף בין שתי חתיכות של ניילון נצמד, וחובט בפטיש בשר לעובי של 1/4 אינץ'.
מערבבים את גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, תיבול איטלקי, מלח שום, ואבקת בצל לתרד מבושל עד מעורבב. באופן שווה לחלק את התערובת בין חזה עוף, ואז לגלגל כל אחד לצורה מלבנית, כמו בוריטו, תוחב בקצוות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומפזרים תיבול איטלקי. לעטוף כל שד עם 2 רצועות בייקון, מאובטח עם קיסמים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבייקון חום ופריך, והעוף כבר לא ורוד, 45 עד 60 דקות.
הסר מהתנור, ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני הסרת קיסמים והגשה.