. גשו לסופר וקנו בייקון, תרד, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מרהיב. נסו בייקון עטוף ארטישוק תרד ממולא עוף, תרד ונקניק איטלקי ממולא בשר חזיר Tenderloin (psssst ... זה עטוף בבייקון, מדי!), ו בייקון עטוף עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים עד שהוא מתחיל חום, על 30 שניות. מערבבים במהירות תרד, וממשיכים לבשל עד התרד נבול.
מרכיבים שתצטרך
תרד
שום
4
מעבירים את התערובת לקערה, ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
חותכים דרך חזה עוף אופקית כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה אחד ארוך, ואז לפתוח את הבשר כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בשר
6
כל אחד מהם פתח חזה עוף בין שתי חתיכות של ניילון נצמד, וחובט בפטיש בשר לעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
בשר
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מרכך בשר
7
מערבבים את גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, תיבול איטלקי, מלח שום, ואבקת בצל לתרד מבושל עד מעורבב. באופן שווה לחלק את התערובת בין חזה עוף, ואז לגלגל כל אחד לצורה מלבנית, כמו בוריטו, תוחב בקצוות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומפזרים תיבול איטלקי. לעטוף כל שד עם 2 רצועות בייקון, מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
חזה עוף
פרמזן
מלח ופלפל
גבינת ריקוטה
אבקת בצל
מלח שום
תרד
בייקון
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
8
מקום למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים בתנור שחומם מראש עד הבייקון חום ופריך, והעוף כבר לא ורוד, 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר מהתנור, ולאפשר לנוח במשך 5 עד 10 דקות לפני הסרת קיסמים והגשה.