עוף עליון
עוף עליון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 43 גרם חלבון, 51 גרם שומן, ובסך הכל 673 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח מתובל, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף עליון, עוף עליון, ו עוף עליון.
הוראות
חותכים גבינת מונטריי ג 'ק לשמונה 2-1/2 אינץ'. איקס 1 אינץ'. 3/8 אינץ'. רצועות. בקערה שלבו את החמאה, הפטרוזיליה, האורגנו והמיורן; מורחים 1-1/2 כפיות על כל רצועת גבינה. מכסים ומקררים גבינה ושאר תערובת החמאה לפחות 2 שעות.
משטחים עוף ל-1/8 אינץ'. עובי; מפזרים מלח מתובל.
מניחים רצועת גבינה על כל נתח עוף.
מגלגלים ותוחבים קצוות; מאובטח בעזרת קיסם שיניים. מצפים עוף מכל הצדדים בקמח. טובלים בביצים ואז מצפים בקרוטונים.
מניחים את התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 ליטר למשך 30 דקות. בסיר שלבו יין או מרק ותערובת חמאה שמורה; מחממים עד שהחמאה נמסה.
אופים 20-25 דקות יותר או עד שמיצי עוף מתבהרים. מחק קיסם לפני ההגשה.