עוף עם אורז בר ותבשיל ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם אורז בר ותבשיל ירקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. אם יש לכם מרק עוף, מים, ירקות תערובת קליפורניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת התבלינים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו עוף עם ירקות קלויים ואורז בר, תבשיל עוף ואורז בר, ו תבשיל אורז בר עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול לא דביקי.
יוצקים את התוכן של גרגר ארוך תיבות אורז בר לתבנית אפייה מוכנה.
טפטוף אורז עם 2 כפות שמן זית.
יוצקים מרק עוף ומים על האורז. למעלה עם ירקות קפואים ומכרזים עוף קפוא.
טפטוף עוף עם כף הנותרים של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל; מפזרים פפריקה. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום.
מניחים תבשיל בתנור שחומם מראש.
אופים עד אורז רך ומיצי עוף לרוץ ברור, כשעה.