עוף עם אורז ורוטב
עוף עם אורז ורוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך מלח, קורנית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: עוף חנוק עם רוטב ואורז, אורז ורוטב, ו הכי קל אי פעם קציצות ורוטב על אורז.
הוראות
מניחים אורז בסיר עם 4 כוסות מים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד אורז רך. הכינו עוף בזמן שהאורז מתבשל.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, 1/2 כפית מלח, פלפל, פפריקה ותימין. השתמש באצבע כדי לטחון את הקורנית לאבקה בכף היד שלך לפני הוספת. מעיל את חזה העוף בתערובת הקמח. שמור 2 כפות של תערובת הקמח עבור הרוטב.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מניחים עוף במחבת, ומבשלים כ -10 דקות בכל צד, עד שהעוף הוא חום זהוב, והמיצים לרוץ ברור.
הסר את העוף מן המחבת, משאיר את הטפטוף ואת חתיכות פריך פנימה.
לטאטא יחד 3/4 כוס מים, 2 כפות של תערובת הקמח, ו 1/4 כפית מלח.
להקציף למחבת, מגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד עבה תוסס.
מוסיפים מים נוספים 1 כף בכל פעם אם הרוטב עבה מדי.
מגישים עוף לצד אורז עם רוטב.