עוף עם בירה כהה (Coq à la Bière)
עוף עם בירה כהה (coq à La Bière) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 465 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יוגורט חלב מלא, עוף מקלות תיפוף, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבירה הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת בירה אגוזים כקינוח. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 59% המנה הזאת די טובה. נסו Coq au riesling פסטה, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו פורקצ'ופים עם רוטב בירה כהה ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים; מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של עוף.
מחממים חמאה ושמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף עוף למחבת; לטגן 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
יוצקים ג ' ין לתוך צד אחד של מחבת; להחזיר מחבת לחום. להצית ג ' ין עם גפרור ארוך; לתת להבות לדעוך.
מוסיפים סלרי, גזר, שאלוט וגרגרי ערער למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם.
מניחים טימין, פטרוזיליה, עלה דפנה על שכבה כפולה של גזה. לאסוף קצוות של cheesecloth יחד; לקשור בצורה מאובטחת.
הוסף שקית גבינה למחבת. להחזיר עוף למחבת, התרפק לתוך תערובת ירקות. מערבבים בירה; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות או עד שמדחום מוכנס בחלקים הבשרניים של אוגרי עוף 16
(שדיים עשויים לבשל מהר יותר. בדוק אותם לאחר 35 דקות, ולהסיר אותם כאשר הם נעשים; להתחמם.)
מניחים מחבת על חום בינוני; מערבבים ביוגורט. מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב (לא להרתיח, כמו יוגורט עשוי להתכרבל).
הסר מהחום; מערבבים בחומץ. לטעום ולהתאים תיבול, אם תרצה.
מניחים 1 חזה עוף חצי או 1 רגל ו 1 ירך על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 3/4 כוס רוטב ותערובת ירקות.