עוף עם בשר חזיר, תרד וצנוברים
גשו לסופר וקנו צימוקים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף עם תרד, פטיאן וצנוברים, עוף ממולא בתרד, פטה וצנוברים, ו עוף מוקפץ עם תרד, שום וצנוברים.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
לפצל כל חזה עוף כמעט לשניים ולפתוח כמו ספר. שים כל חתיכת עוף בין 2 גיליונות של סרט נצמדות, באמצעות מערוך, עטלף החוצה כדי לשטח. לתבל את העוף בכל מקום.
שים את התרד במסננת ושופכים על מים רותחים מהקומקום כדי לנבול את העלים. לחץ על כמה שיותר מים, ולאחר מכן להטות לקערה.
מוסיפים את צנוברים, צימוקים ותבלינים, עונה, ומערבבים היטב לשלב. ממיסים חצי מהחמאה ומוסיפים לקערה.
מניחים פרוסה של בשר חזיר או פרושוטו על כל חזה עוף ומורחים בשכבה דקה של תערובת תרד.
להפשיל ומאובטח עם מקלות קוקטייל או חוט.
מחממים יותר חמאה ושמן במחבת. מטגנים את לחמניות העוף עד השחמה, ולאחר מכן להסיר פח צלוי במשך 10-15 דקות עד מבושל דרך.
מוסיפים את השאלוט למחבת עם שאר החמאה ומבשלים בעדינות עד שמתרככים אבל לא משחימים.
מוסיפים את היין ומיץ לימון, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד מופחת בחצי.
מערבבים את frache קרם ומבשלים 1-2 דקות עד מעובה. חותכים את העירית לתוך הרוטב ומערבבים קלות.
הסר מקלות קוקטייל או מחרוזת, ולאחר מכן לחתוך את העוף ולמקם על צלחות מחוממות. כפית את הרוטב סביב ומגישים עם tians ותפוחי אדמה.