עוף עם חרדל מסקרפונה רוטב מרסלה
מתכון עוף עם חרדל מסקרפונה רוטב מרסלה ניתן להכין בסביבות 50 דקות. בבמנה עיקרית זו יש 738 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-37 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.53$ למנה. גשו לסופר וקנו יין מרסלה, חזה עוף, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 69 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון של 84%, המנה הזו מדהימה. עוף עם חרדל מסקרפונה רוטב מרסלה, טורטליני, פטריות ברוטב שמנת מרסלה-מסקרפונה, ורביולי עוף מרסלה בויטוני עם רוטב שמנת מרסלה פטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש גבוהה.
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד להשחמה, כ-4 דקות לכל צד.
מעבירים את העוף לצלחת ומצננים מעט.
בזמן שהעוף מתקרר, ממיסים 2 כפות חמאה לאותה מחבת על אש בינונית-גבוהה, ואז מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מוסיפים את הפטריות והשום ומקפיצים עד שהפטריות רכות והמיצים מתאדים, כ-12 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי, כ-4 דקות. מערבבים פנימה את המסקרפונה והחרדל.
חותכים את חזה העוף לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. מחזירים את העוף ואת כל המיצים שהצטברו למחבת. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית-נמוכה עד שהעוף רק מבושל והרוטב מסמיך מעט, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מוסיפים את הפטוצ'יני ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 דקות.
לנקז. זורקים את הפטוצ'יני עם 3 כפות חמאה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבלים את הפטוצ'יני על צלחות הגשה. כף תערובת העוף מעל.
מקשטים בענפי פטרוזיליה ומגישים.