קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

עוף עם חרדל מסקרפונה רוטב מרסלה

עוף עם חרדל מסקרפונה רוטב מרסלה
מתכון עוף עם חרדל מסקרפונה רוטב מרסלה ניתן להכין בסביבות 50 דקות. בבמנה עיקרית זו יש 738 קלוריות, 37 גרם חלבון ו-37 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.53$ למנה. גשו לסופר וקנו יין מרסלה, חזה עוף, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 69 אוכלי אוכל וטבחים. עם ציון של 84%, המנה הזו מדהימה. עוף עם חרדל מסקרפונה רוטב מרסלה, טורטליני, פטריות ברוטב שמנת מרסלה-מסקרפונה, ורביולי עוף מרסלה בויטוני עם רוטב שמנת מרסלה פטריות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
בצל כבוש, 14 עד 18 אונקיהבצל כבוש, 14 עד 18 אונקיה
3
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ל-5 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצותל-5 עגבניות בינוניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
4
מוסיפים את העוף ומבשלים רק עד להשחמה, כ-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש, 14 עד 18 אונקיהבצל כבוש, 14 עד 18 אונקיה
5
מעבירים את העוף לצלחת ומצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש, 14 עד 18 אונקיהבצל כבוש, 14 עד 18 אונקיה
6
בזמן שהעוף מתקרר, ממיסים 2 כפות חמאה לאותה מחבת על אש בינונית-גבוהה, ואז מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבוש, 14 עד 18 אונקיהבצל כבוש, 14 עד 18 אונקיה
קצפת ו/או אבקת סוכרקצפת ו/או אבקת סוכר
צ'דר חד, חתוך לקוביותצ'דר חד, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
7
מוסיפים את הפטריות והשום ומקפיצים עד שהפטריות רכות והמיצים מתאדים, כ-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם מרק שום צלוי, לא מדוללעם מרק שום צלוי, לא מדולל
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטיצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ, או 2 כפות רוטב חריף של מצנפת סקוטי
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם בחצי, כ-4 דקות. מערבבים פנימה את המסקרפונה והחרדל.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/2 קילו עוף מבושל פרוס1/2 קילו עוף מבושל פרוס
ייןיין
9
חותכים את חזה העוף לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. מחזירים את העוף ואת כל המיצים שהצטברו למחבת. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית-נמוכה עד שהעוף רק מבושל והרוטב מסמיך מעט, כ-2 דקות. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 חצאי חזה עוף ללא עצמות (6 עד 8 אונקיות כל אחד)2 חצאי חזה עוף ללא עצמות (6 עד 8 אונקיות כל אחד)
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
בצל כבוש, 14 עד 18 אונקיהבצל כבוש, 14 עד 18 אונקיה
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציפורן טחון וקינמוןציפורן טחון וקינמון
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פפרוצ'יני, סחוטהצנצנת פפרוצ'יני, סחוטה
10
בינתיים מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות מיונז או שמנת חמוצה מקסיקנית4 כפות מיונז או שמנת חמוצה מקסיקנית
ציוד שתשתמש בו
1 כף מלח ים, מחולק1 כף מלח ים, מחולק
11
מוסיפים את הפטוצ'יני ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה, תוך ערבוב מדי פעם, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
12
לנקז. זורקים את הפטוצ'יני עם 3 כפות חמאה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מערבלים את הפטוצ'יני על צלחות הגשה. כף תערובת העוף מעל.
מרכיבים שתצטרך
עיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדרעיניים בצלעות עצם, בטמפרטורת החדר
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
בצל כבוש, 14 עד 18 אונקיהבצל כבוש, 14 עד 18 אונקיה
קצפת ו/או אבקת סוכרקצפת ו/או אבקת סוכר
13
מקשטים בענפי פטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)