עוף עם יין לבן וcrème Fraîche
עוף עם יין לבן וcrème Fraîche יכול להיות רק ללא גלוטן וקמאיות מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1103 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 79 גרם שומן. אם יש לך קרם fraîche, מים, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מולים W / יין לבן וקרם פרש, אספרגוס, יין לבן וcrème Fraîche Linguini, ו עוף מטוגן עם אספרגוס לבן ומורל סאוט עם קרם פרש.
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל ומבשלים בשכבה אחת מעל חום גבוה בינוני, העור בצד למטה, עד שהעור הוא זהוב ומתחיל לפריך, כ -5 דקות.
מוסיפים את מלאי העוף, המים והיין הלבן למחבת ומבשלים על אש מתונה, מגרדים את כל החתיכות השחומות מלמטה.
מוסיפים את הגזר, סלרי, כרישה, בצל, שום, עלי דפנה, ציפורן ופלפל ומביאים לרתיחה. החזירו את חתיכות העוף למחבת, עור כלפי מעלה. לכסות, להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העוף מבושל דרך, 20 דקות.
מעבירים את העוף לצלחת ומכסים באופן רופף בנייר כסף.
מסננים את נוזל הבישול לסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מופחת 2/3 כוס, על 20 דקות.
להקציף את frache קרם וחמאה ומתבלים עם מלח ופלפל. תתחמם.
במחבת בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מוסיפים את העוף, צד העור למטה; מבשלים על חום גבוה בינוני עד העור הוא פריך, 2 דקות.
מעבירים לצלחות, מצקים את הרוטב למעלה ומגישים.