עוף עם לפת ורוטב רימונים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף עם לפת ורוטב רימונים. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 48 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 534 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות והרימו פלפל, ציר עוף, עלי טימין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. הציון הזה די טוב. נסו עוף צלוי ולפת ברוטב בוטנים, עוף עם רוטב שמנת רימון-ג'ינג'ר, ו חזה עוף חדור טימין ברוטב רימונים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 כוסות ציר, אורז וטימין בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 50 דקות.
מסננים. מערבבים פנימה 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
שלב את יתרת 1 כוס ציר ומיץ בסיר קטן. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות או עד שהתערובת מצטמצמת ל 1/3 כוס.
מסירים מהאש; מערבבים ארילים.
שלב לפת, 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו -1 כף שמן בקערה; לזרוק לציפוי. מסדרים תערובת לפת על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 400 למשך 20 דקות או עד להשחמה ורכה, הופכים פעם אחת.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל מעל עוף.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
להוסיף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מוסיפים עוף; מבשלים 4 דקות. הפעל עוף, ומניחים במחבת בתנור.
אופים בחום של 400 במשך 8 דקות או עד לסיום העוף.
כפית על 1/2 כוס אורז על כל אחד 4 צלחות. למעלה באופן שווה עם כ 1/3 כוס לפת ו 1 חצי חזה עוף.
מזלפים כל מנה עם כ -4 כפיות רוטב רימונים.