עוף עם מלית שומר
עוף עם מלית שומר לוקח כ-3 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 4.58$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 73 גרם חלבון, 82 גרם שומן, ובסך הכל 1212 קלוריות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, פקעת שומר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 72%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מלית שומר תפוח, מלית שומר נקניק ומלית נקניק שומר.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים שומר ובצל ב-2 כפות חמאה עד לריכוך.
מניחים בקערה גדולה. מערבבים פנימה את קוביות המלית, המרק, הטימין, המרווה, 3/4 כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. ממש לפני האפייה, ממלאים את העוף בצורה רופפת ב-3 כוסות מלית.
מניחים את שאר המלית בתוך 1-Qt משומן. צלחת אפייה; מקררים עד מוכן לאפייה.
מניחים את חזה העוף כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה. ממיסים את החמאה הנותרת; מברישים מעל עוף.
מפזרים את יתרת המלח והפלפל.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 2-3/4 עד 3-1/4 שעות או עד שמדחום בשר מצביע על 180 מעלות לעוף ו-165 מעלות למלית.
אופים מלית נוספת, מכוסה, במשך 20 דקות. לגלות; אופים 15-20 דקות יותר או עד להשחמה קלה. מכסים את העוף ומניחים לעמוד 10 דקות לפני שמסירים את המלית והגילוף.