עוף עם פטריות וארטישוקים
גשו לסופר וקנו יין, מרק עוף, עירית טרייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוף עם ארטישוק ופטריות, עוף קרמי עם פטריות וארטישוק, ו עוף פריזאי עם פטריות פורטבלה וארטישוקים.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חתיכות עוף וחום במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים פטריות פרוסות למחבת עם השום, ומערבבים ומבשלים במשך כמה דקות.
מוסיפים יין ומבשלים לרגע בזמן שהוא מתאדה.
יוצקים מרק עוף - - - אתה צריך מספיק כדי שזה יהיה מאוד נוזלי. מערבבים כדי deglaze את המחבת, מוסיפים עוף בחזרה למחבת.
שים את המכסה על המחבת ולהמשיך לבשל על אש בינונית נמוכה (או בתנור 375 מעלות) במשך 30 דקות, בודק כדי לוודא מרק עוף לא מתאדה לחלוטין. (
הסר את המכסה והפחת את החום לנמוך.
יוצקים קרם לנער / מערבבים להפיץ.
מוסיפים עירית, ואז מוסיפים עוף בחזרה למחבת. שים מכסה על מחבת שוב ומבשלים עוד 10 דקות כדי לעבות את הרוטב. מערבבים ולבדוק תבלינים; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים מעל פסטה מבושלת. למעלה עם יותר עירית ופרמזן. יאם!