גשו לסופר וקנו יין, מרק עוף, עירית טרייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: עוף עם ארטישוק ופטריות, עוף קרמי עם פטריות וארטישוק, ו עוף פריזאי עם פטריות פורטבלה וארטישוקים.
הוראות
1
חתיכות עוף מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חתיכות עוף וחום במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר עוף מחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים פטריות פרוסות למחבת עם השום, ומערבבים ומבשלים במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים יין ומבשלים לרגע בזמן שהוא מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים מרק עוף - - - אתה צריך מספיק כדי שזה יהיה מאוד נוזלי. מערבבים כדי deglaze את המחבת, מוסיפים עוף בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
להוסיף לבבות ארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
9
שים את המכסה על המחבת ולהמשיך לבשל על אש בינונית נמוכה (או בתנור 375 מעלות) במשך 30 דקות, בודק כדי לוודא מרק עוף לא מתאדה לחלוטין. (
מרכיבים שתצטרך
10
הוסף עוד לפי הצורך).
11
הסר את המכסה והפחת את החום לנמוך.
12
הסר עוף מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
13
יוצקים קרם לנער / מערבבים להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים עירית, ואז מוסיפים עוף בחזרה למחבת. שים מכסה על מחבת שוב ומבשלים עוד 10 דקות כדי לעבות את הרוטב. מערבבים ולבדוק תבלינים; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
15
יוצקים מעל פסטה מבושלת. למעלה עם יותר עירית ופרמזן. יאם!