עוף עם פנצ'טה ותאנים
עוף עם פנקטן ותאנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 761 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, תאנים calimyrna, ירכיים עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: תאנים עטופות בפנצ'טה, פטוצ'יני עם תאנים, רוזמרין ופנצ' טה, ו תאנים ירוקות צלויות עם פנצ'טה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ופנצ ' טה; מטוגנים 3 דקות.
מערבבים garam מסאלה, סוכר, מלח ופלפל; מפזרים באופן שווה על פני עוף.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים יציאה וחומץ; מבשלים 30 שניות, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים תערובת בצל ומרק; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים תאנים; מכסים ומבשלים 8 דקות או עד העוף נעשה. מערבבים פטרוזיליה וקורנית קצוצה.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.