עוף עם רוטב באפלו ומטבל גבינה כחול עם בטטות צלויות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף עם רוטב באפלו ומטבל גבינה כחול עם בטטה קלוי. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 434 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן צ'ילי, מלח, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים קלויים איטיים עם חומוס שום חריף ורוטב גבינה כחול, הודו צלוי באפלו ברוטב גבינה כחולה, ו אמפנדס עוף באפלו עם רוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל 2 גיליונות אפייה גדולים עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, לשלב מלח, אבקת צ ' ילי ופלפל שחור.
עוף מברשת בכל רחבי עם שמן צ ' ילי.
מפזרים תערובת מלח על כל העוף ומעבירים עוף לתבנית אפייה מוכנה. צלוי 25 דקות, עד מבושל דרך.
מסדרים בטטות וחציל על תבנית אפייה נפרדת. ספריי עם ספריי בישול ומתבלים במלח ופלפל שחור. צלוי 25 עד 30 דקות, עד מכרז.
בקערה קטנה, לשלב שמנת חמוצה וגבינה כחולה.
מגישים מטבל עם 4 חצאי חזה עוף (להזמין 2 חצאי חזה עוף לארוחה נוספת) ובטטות בצד.
מגישים עם סלרי, אם תרצה. להזמין חצילים לארוחה נוספת.