עוף עם שאלוט קלוי, עגבניות ושעועית לבנה
עוף עם שאלוט קלוי, עגבניות ושעועית לבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . גשו לסופר וקנו מרק עוף, ל-6 שאלוט, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. נסו שעועית לבנה עם עגבניות צלויות, פנה עם עגבניות צלויות, שום ושעועית לבנה, ו שמן זית-עגבניות קלויות ושומר עם שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל מחבת קלייה רדודה עם ספריי בישול.
מתבלים את שני הצדדים של העוף במלח ופלפל שחור ומניחים במחבת מוכנה. מסדרים בצלצלי שאלוט ועגבניות סביב עוף (או על תבנית אפייה שנייה שצופה בתרסיס בישול לא מקל). מטילים עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. צלי 30 דקות, עד שהעוף הוא חום זהוב ומבושל דרך וירקות רכים.
להפריש 2 חצאי חזה עוף עבור primavera.
במחבת גדולה, לשלב שעועית, שאלוט קלוי ועגבניות, 1 כוס מרק, טימין, אורגנו. הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה.
מוסיפים עוף ומבשלים 1 דקה כדי לחמם.
הסר מן החום העליון עם פטרוזיליה.