קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף עם שזיפים ובייקון

עוף עם שזיפים ובייקון
אם יש לך דבש, קינמון טחון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחמניות עוף בייקון ממולאות שזיפים מיובשים (Envueltos דה פולו, Tocineta y Ciruela), עוף עם שזיפים מיובשים ואורגנו, ו עוף עם שזיפים מיובשים ואורגנו.

הוראות

1
בסיר גדול או תנור הולנדי מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים כ -3 עד 5 דקות או עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
להסיר ולהניח בצד.לשפשף את העוף עם מלח ופלפל ולסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
לטגן במשך כ 3 דקות בכל צד או עד חום.
4
הסר מן הסיר ולהניח בצד עם הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הבצלים לסיר ומבשלים כ 5 דקות או עד שקופים, מוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
7
מוסיפים את היין האדום עם כף עץ לגרד את החלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את העוף, בייקון ושאר החומרים לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך במשך כשעה ו -15 דקות או עד העוף מבושל והרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הוסף עוד ציר עוף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
10
מגישים חם מעל אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן