עוף עם תירס קרמי ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם 1/2 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, חזה עוף, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף מוקרם ומרק תירס, מרק עוף מוקרם, ו מרק עוף מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים עוף ותפוחי אדמה; כיסוי. לבשל 15 עד 18 דקות. או עד עוף נעשה (165F), מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים בצל ופלפלים למחבת; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים תירס ומרק. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים 3 דקות. או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים. מערבבים בגבינת שמנת; לבשל 2 דקות. או עד נמס, ערבוב מדי פעם.