עוף עסיסי עם שעועית פינטו ואורז
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. אם יש לכם פלפל jalapeã±o, רוטב עגבניות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: שעועית פינטו ואורז, גאלו פינטו (שעועית ואורז), ו אורז אפוי עם צ'ילי ושעועית פינטו.
הוראות
רוטב חום במחבת עמוקה גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לבשל 10 דקות. או עד להשחמה שווה, מפנה מדי פעם.
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים בצל, פלפלים ובשר חזיר למחבת; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהירקות יהיו רכים. מערבבים שעועית, רוטב עגבניות ופלפלים חלפיניו.
מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 25 דקות. או עד עוף מבושל דרך (170F).