עוף פולני וכופתאות
עוף פולני כופתאות יכול להיות רק את המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 510 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. מתכון זה מכלמתכונים יש 152 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם יש לכם עוף, שמן זית, קרם מרוכז של מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בכל פלפל אנגלי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגות אוכל אנג'ל פלפל אנגלי עם גבינת אננס ופאי מיובש בתנור כמו קינוח. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו פירוגי (כופתאות פולניות), קופיטקה (כופתאות תפוחי אדמה פולניות), ו קלוסקי (כופתאות תפוחי אדמה פולניות) עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים עוף, בצל וסלרי בסיר גדול ואז ממלאים סיר במים. מתבלים בתיבול עופות, פלפל אנגלי שלם, בזיליקום, 1/2 כפית מלח, 1 כפית פלפל ומלח תיבול. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, ומבשלים על להבה נמוכה כ 2 שעות, או עד עוף נעשה.
מוציאים עוף מהמרק, ומסננים מרק להסרת תבלינים וכל עצם. מחזירים מרק לתבנית, מערבבים קרם מרק עוף וממשיכים להתבשל. מניחים את העוף בצד להתקרר.
בקערה בינונית מערבבים יחד ביצים, שמן זית, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל עם 2 כוסות מים. מוסיפים קמח בהדרגה ומערבבים עד לסמיכות.
בעזרת כף גדולה וסכין, לגרוף כפית של הבצק לחתוך חתיכות קטנות לתוך המרק. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל הבצק. מערבבים, מכסים ומבשלים כ -15 דקות.
בינתיים, עור ופריך את העוף.
חותכים את הבשר לחתיכות קטנות, מוסיפים למרק ומחממים.